Shiibby87

Känd medlem
Jag har lite små funderingar på en stad som ska byggas upp som en liten by typ, eller vad man nu ska säga, det kommer alltså finnas lite allt möjligt där och inte bara just ett tema, utan ja som en liten by med kyrka, parker, statyer och så klart olika hus och grejer, staden kommer alltså att vara mycket för syns skull men självklart kommer där oxå erbjudas tomter samt förråds utrymme närmast warpen. nu är det ju så här att man måste vara 3 st minst för en stad och det kostar ju dessutom 10.000c min pojkvän xion1986 vill vara med på ett hörn men är inte så aktiv så skulle nog behöva minst två till som kan tänka sig att bli eventuella stadsägare innan en ansök gå att göra.

Jag söker alltså en person som är lätt att prata och diskutera med.
Har många och roliga idéer.
inte ger upp efter några dagar.
som är relativt aktiv.
själv kan tänka sig att bidra med lite matrial samt c då jag inte verkar klara komma över grensen på 8000c själv pågrund av skatten haha :)

jag har hittat ett eventuellt ställe för staden men är ju en del som ifall det skulle bli godkänt behöver fixas till men detta är inga problem med en beacon, vilja och en dia hacka ;)

är du lite intresserad eller undra något hör av dig här eller ingame :)


(inget är ju fastställt ännu då jag ännu inte kan ansöka om staden utan allt ligger i planeringsläge men så fort jag valt ut 2-3st som förhoppningsvis är bra medarbetare så kommer jag göra en stadsansökan. så det kan ju som sagt bli ett nekande också det vet man ju aldrig, men får hoppas på det bästa)
 
Låter som en kul idé :)
Jag har letat efter lite gött folk att bygga med, har änna tröttnat på att sitta ensam och köra.

Är relativt aktiv, jobbar dagtid och gymmar efter jobbet. Men på kvällen brukar det vara lugnt om jag inte har annat för mig eller om det blir film med sambon eller nått. Vill samtidigt inte att det blir för mkt, har nött alldeles för mkt CS i mina dagar :D

Har för närvarande fokuserat på moderna husbyggen och redstone, men hade gärna varierat mig lite mer :) Tror att jag kan bidra med roliga idéer och är lätt att handskas med ;)

Du kan ju komma och kolla på mina två byggen när vi är online någon gång.

Har för närvarande ~2500c, köpte en privattomt för inte så länge sedan.
 
Låter jätte bra ju :) kan kontaktas ingame när vi är online samtidigt :) får kolla lite hur stort intresset är bland folk att hjälpa till :)
 
Jag är gärna med och bygger! :)

Har ca. 3000c som ligger och skräpar. Sen har jag inget speciellt att göra just nu så skulle va kul med en stad.
 
Staden är nu öppen med tomter och förråd så kom gärna och titta och varför inte köpa en tomt eller förråd.

Finns även möjlighet att boka en tomt i eventuell annan storlek än dom som finns just nu!

Men var snabb på bara två dagar har vi redan sålt 6 förråd och 9 tomter!

map_terranova/#/-635/64/-5941/-2/0/0
 
Tillbaka
Topp