AVIGSIDAN

DdreazZ

Medlem
Sugen på att köra lite Vanilj? Är du orolig för att det är för svårt? Är du rädd för hemska monster som hotar att ödelägga allt du byggt och samlat ihop?

Då är du välkommen att joina vår community Avigsidan i vanilj? Vi kan erbjuda dig en trygg säker bas för dina egna utforskningar i vanilj! Du kan joina vår gruvnäring eller vår utbyggnad av kollektivtrafiken, alternativt bara ha roligt med oss.

Det finns just nu utrymme att bygga ditt eget hus i vårt samhälle. Samhället är omringat av höga murar och försvarsställningar.

Vi har få regler men vill samtidigt att du respekterar alla som bor här. Vi delar på allt och hjälps åt för att utveckla vårt samhälle. Naturligtvis får du ha egna saker i ditt hus som respekteras av oss andra.

Så, kom och joina oss i Vanilj! Du kommer enklast hit genom att ta järnvägen österut och hoppa av på station Avigsidan. Därefter tar du djungeljärnvägen till Avigsidan och stiger in genom pärleporten!

Välkommen!

Projekt just nu:
-Färdigställande av de dubbla järnvägsspåren till och från Vaniljspawnen.
-Områdesrensning av monster för uppstartning av hästuppfödning.
-Byggnation av en järn och guldindustri.
-Connecta vår netherportal till transportnätet i nether

Invånare:
-Lyoneye
-DdreazZ
 

DdreazZ

Medlem
Du är välkommen Pirelli! Följ instruktionen i posten ovan för att komma till oss!

I det stora huset i mitten finns ett förråd i källaren där du kan ta material för att bygga ditt hus. Mat finns på första våningen.
Har du några frågor så fråga mig, Lyoneye eller LaLakers ingame eller i denna tråd.

Ha så kul!
 

DdreazZ

Medlem
Jaha, är det du som byggt det där. Tyvärr hamnade du utanför när muren byggdes men du är välkommen att flytta in det om du vill.
 
Topp