Alrin

Känd medlem
Följande byggen ligger i riskzonen, vilket betyder att det här är sådant som vi redan har sett om och om och om igen i vår survival värld och det är inget nytt. Om du ska bygga något av detta, se till att du LÄGGER NER TID på att planera bygget.

Fyrar / Torn (av alla dess slag) / Höghus (seriöst, det här är SVÅRT att bli whitelistad på) / Broar / Romerska hus (massa kolumner i en fyrkant) / Parker / Fontäner / En liten mini-by med småhus etc.. / Slott (igen, se vad vi tycker om höghus) / Redstone och piston designs.

===================================================================

Följande kategorier blir instant-deletade när en Architect kommer förbi, you have been warned!

pixelart.png

-=Pixelart=-
Nej. Nej. Nej. Nej. Pixelart är inget kreativt och hör inte hemma i vår creative-värld.
Folk har gjort pixelart sedan vi kom på att man kan rita mario figurer i rutade anteckningsblock. Det är INGET originellt. Vill du bygga pixelart får du göra det på ditt privatskydd eller i Pixelart museumet.


statues.png

-=Minecraft Statyer=-
Vi har alla säkert byggt diverse statyer som ska härma monster/spelare från spelet. Bygg gärna sådant, men inte här. Det följer igen att bara kopiera 1:1 pixel från en enkel mall och säger ingenting om hur kreativ du är som byggare.


box.png

-=Kuben=-
"Hej, jag är fyrkantig och har raka väggar och inget djup alls! Vill du bli min vän?"
Kom ihåg, creative-kartan har oändligt med material och raka, sparsamma konstruktioner är inte nödvändiga eftersom du inte vill slösa block. Värt att lägga märke till att ett hus som har en mer varierad grund/form kan fortfarande betraktas som en "kub" om inget arbete läggs ner på väggar/exteriör. Du ska inte bygga öst-staternas hyreshus här.


pyramid.png

-=Pyramiden=-
Ahh, kusinen till kuben. Nej, till skillnad från the real thing är vi inte imponerade av pyramidbyggen. Det är en 100% simpel design med 0% tanke bakom det hela. Raka tråkiga linjer utan möjlighet till djup och intressant exteriör. Räkna den här till kategorin "geometriska former" och en utmärk kandidat till instant deletion. Märk väl att Sfären Rupert och Cylindern Ceasar också ligger i denna gruppen av bygg-inte saker.


gr%C3%A4llskit.png

-=Gräll skit=-
Block som byggaren tycker är coola, som används alla på en gång till förödande effekt. Ett perfekt sätt att få fel sorts uppmärksamhet om sitt bygge är att bygge på det här sättet. Bjärt skrikande färger använda på det här sättet är helt helt fel.
 
Topp