Dags att connecta vår värld?

Diskussion i 'Byggprojekt & planering' startad av DdreazZ, 29 maj 2013.

 1. DdreazZ

  DdreazZ Medlem

  Tycker du det är tråkigt att warpa mellan städer, ger det dig huvudvärk och andra plågor? Testa då Xtralarge Transport. Vi tar dig mellan olika städer i ett kick, sov, lek med din I-platta, plugga eller bara njut av ickedisintregerande resor. Välkommen!

  Så skulle en reklam kunna låta gällande mitt nya förslag till projekt. Varför inte koppla ihop våra städer med en järnväg/tunnebana. I städerna sköts transporten av en tunnelbana, på landet av järnväg.

  Jag vet inte om det är genomförbart men jag skulle lätt kunna lägga min tid på att koppla ihop våra större städer. Vad säger ni, är det genomförbart och vem kan vara intresserad av att hjälpa till? Stadsägarna får full rätt att bestämma hur deras tunnelbane station skall se ut och var den skall ligga. Framförallt vill man ha en järnvägskoppling till sin stad?

  Ge din åsikt i frågan nedan!
   
 2. LosGinos

  LosGinos Känd medlem

  Folk skulle inte orka.

  Finns en järnväg mellan Tivoli - Svartlien. Den tar 40 minuter att åka.
  Sedan är det en på G mellan Tivoli - Centralstationen Xtraville. Den kommer också ta runt 40 minuter. Folk orkar inte det.. ;)
   
 3. Shiibby87

  Shiibby87 Känd medlem

  Men det är ändå roligt att det faktiskt finns :) säg till om något blir av, hjälper gärna till med matrial om jag har sen skulle det gärna få finnas en station i smalltown :)
   
 4. DiePrinzen

  DiePrinzen Moderator Xtralarge Crew Guldmedlem

  Att få en tågbana mellan smalltown och xtraville kommer att bli "lite" svårt då de olika städerna ligger i olika världar, så hur hade du då tänkt Shiibby87?
   
 5. gocchef

  gocchef Medlem


  Portaler kanske??
   
 6. Shiibby87

  Shiibby87 Känd medlem

  Att få en tågbana mellan smalltown och xtraville kommer att bli "lite" svårt då de olika städerna ligger i olika världar, så hur hade du då tänkt Shiibby87?[/quote]

  finns väl andra städer nära HALLÅÅÅ ;P tänkte mer om någon mer Terranova kanske ville länkas ihop med smalltown eller något, nu är det du som inte tänkte riktigt Prinzen ;P (dock blir jag inte förvånad :lol: )
   
 7. nautori

  nautori Känd medlem

  Jag är på!
  Bara peka vart rälsen ska gå!