Status
Ej öppen för ytterligare svar.

granis

Administratör
Forumpersonal
Guldmedlem
Xtralarge har som de flesta vet gått på sparlåga senaste åren, och nu är det dags att göra det officiellt.
Det betyder att forumet kommer fortsätta vara uppe men spelservern kommer inte gå att nå.

Jag har inte bestämt hur vi ska fortsätta men det viktigaste för mig har alltid varit att ha kvar sina skapelser.
De som började spela här när det knappt fanns några andra svenska servrar är väl medvetna om det. :)

Det betyder att om det skulle bli så att servern skrotas för gott så kommer det dyka upp torrentfiler med hela kartan eller en tillfällig server där man kan gå in och ladda ned just det området man vill. Vi får se vad som blir bäst/lättast.

Stort tack för alla härliga timmar genom dessa 9 år!
 
:(:(:(

Men ändå rimligt, det är i princip ingen inne längre, oftast när man har varit inne det senaste har man varit ensam på servern, och minns inte när det har varit mer än 5 pers samtidigt senast.

Tom jag som i princip aldrig har spelat nån annanstans har har börjat på en ny sp-värld eftersom att efter snart 9 år känns det som att det inte finns mer att göra på XL :(

Saknar hur servern var 2010, fullt med folk som hjälptes åt och hade kul.

Hej då Xtralarge :(
 
Har precis kommit tillbaka till minecraft igen efter ett vääldigt långt uppehåll och kom precis in på hemsidan igen för att se om servern fortfarande fanns kvar. Vilken timing :( Men vill iaf tacka alla er admins som höll i servern. :) Tack för alla fina minnen :D:(
 
Trist, men jag förstår varför. :(
Jag personligen hoppas ju att XL kommer tillbaka, har många roliga minnen och stunder från servern, men som sagt förstår till fullo beslutet.
Tack för allt jobb som lagts ner på servern! :)
 
Har försökt att komma in några gånger senaste månaderna utan framgång, detta är en väldigt bra förklaring varför.

Jag vill tacka dig granis för att du tog initiativet till att starta denna fantastiska server, där jag har fått träffa många fina vänner.
 
Tappa inte hoppet nu allihopa och ge upp totalt, skulle gärna se er allihopa tillbaka på XL.
Det KAN vara som så att något dykt upp efter första posten.
Vågar inte lova någonting men jag tror och hoppas på en återupplivning i en eller annan form :D
 
Ja... det har varit väldigt dött på servern, hoppas iaf på att få världarna nedladdningsbara om inte annat sker :D
 
:(:(Vad trist, men förstår mycket väl. Som andra sagt har det varit väldigt tomt på servern. Jag har varit inne några gånger lite då och då och förstod att det var något sådant här som var anledningen till att jag inte längre kunde komma in på servern.

Men har varit super kul att få spela på servern och man har många fina och roliga minnen från när den var som aktivast :D
 
Senast ändrad:
Tack ändå granis för att du hållit ut så länge som du gjort. Kommer att sakna den. Men det jag egentligen saknar är ju hur det var förr, med de som spelade förr!
:( <3
 
Några ggr har jag loggat in tittat på det man har byggt och loggat ut ledsen att det inte var några andra inne. du skall ändå ha stor Eloge att ha haft serven uppe så länge. har även tittat in här då och då men med för stora mellanrum
 
Fan va depp. Minns första gången jag spelade på Xtralarge, jag var en finnig jävlig grabb som gick ettan i gymnasiet. Får tacka för alla fina stunder och ett extra tack till @Kronans @AngelSoet för att de betalade för min VIP samt @granis för att du host:ade denna fina server.
Ni formade verkligen mina tonår och det är jag väldigt tacksam för!
//Erik
 
tack och hej, leverpastej. :)

mina barn har spelat en hel del minecraft men är för små för att kunna sköta sig bland folk! :D
 
Hej, har saknat er alla men tiden har inte funnits :( och så läser jag dessa tråkiga nyheter när sambon snart ska sätta ihop en dator till mig där jag kan iallafall spela Minecraft men de är så klart förståeligt verkligen, tack för alla roliga minnen iallafall, och behöver någon min hjälp med att platta berg eller gräva stora hål någon annanstans så säg gärna till ❤
 
Tack för denna fina server alla. Hoppas vi kan hålla igång den på nått vis eller om det går ladda ned segment eller något. Vore synnerligen kul om det skulle gå att lösa har spenderat ett par timmar på mina byggen och det vore trevligt att kunna spara på nått vis.
 
Status
Ej öppen för ytterligare svar.
Tillbaka
Topp