Förslag till framtida förändringar

Diskussion i 'Allmänt snack & förslagslåda' startad av granis, 17 februari 2011.

 1. joarc

  joarc Känd medlem

  Vi kan väll alltid testa...? Gillar iden!
   
 2. Laumola96

  Laumola96 Känd medlem


  Joo jag förstår, du menar att folk blir arga och ledsna när de loggar in och ser att deras chest med diamondgear är tom och att deras by står i lågor? :twisted:

  Kanske borde man ha en liten "Terms of Agreement" som alla som vill va med på gamemodet måste acceptera? Där det bland annat står att man får tåla eventuella förluster men samtidigt tåla att vara en ödmjuk vinnare. "Graceful in defeat, but humble in victory!"

  Vad sägs?
   
 3. sm6vit

  sm6vit Moderator Xtralarge Crew Guldmedlem

  Jag är inte alls intresserad av en sådan värld.
  Vi har några pvp aktiviteter, som hungergames och att vi testat the walls, samt pvp arenor lite varstans. Tycker det kan stanna där!

  /sm6vit
   
 4. sloud

  sloud Känd medlem

  instämmer med sm6vit... en av de största sakerna med den här servern är att den är griefing fri.. och jag tycker det ska hållas så, sen när man kör vissa survivalmaps som just hungergames så är det en helt annan sak... det spelas under loppet av en viss tid och är inte aktivt hela tiden.. jag gillar inte den här idéen..
   
 5. Laumola96

  Laumola96 Känd medlem

  Nehepp, va sånna då ;)

  Tyckte bara det skulle vara kul med omväxling, det blir lätt så att många av oss tröttnar av att bo i en väl utvecklad stad med färdiga farmer av alla dess slag och bara springer runt och gör absolut ingenting. Då hade detta varit ett bra alternativ. Sen erat "denna server är griefingfri" argument tycker inte jag är bra någonstans, man har en hel värld som är griefingfri, så det argumentet är in mycket att hänga i gran måste jag säga :lol:
   
 6. LoneWolfX

  LoneWolfX Aktiv medlem


  man har en hel värld som är griefingfri?? är ju bara att öppna någons chests och ta sakerna. Så länge det inte är privatskydd el en stad. Hela världen är ju inte griefingfri. Folk kan ju griefia.
  Är ju inte tillåtet men det går ändå. Därför jag är försiktig med vad jag har i mina chests som inte är i mitt priv skydd.
   
 7. Laumola96

  Laumola96 Känd medlem

  Försiktig uppmanar jag alla att alltid vara, man vet aldrig. Men tycker inte de är ett starkt argument nog för att hindra att ge detta en chans...

  Ser vi att griefing ökar på normal världen så får vi väl acceptera det och stänga ner pvp världen. Men ärligt talat så kommer nog inte det påverkas mycke, om man vill griefa kan man dra till pvp världen och bränna en fiende by liksom... :p
   
 8. nautori

  nautori Känd medlem


  Fast samtidigt så förknippar jag inte xtralarge med pvp/griefing.
  Och vill man slåss lite så finns det säkert jättebra servrar för just det.
  Med risk att låta lite väl "vit-maktig", håll xtralarge ren från slask.
   
 9. sweet1993

  sweet1993 Aktiv medlem

  Jag håller med nau, Det finns hundratals servrar med plugins specifikt för pvp. Bättre att lägga krutet på annat.
   
 10. sweet1993

  sweet1993 Aktiv medlem

  Jag hade önskat att gäster får sitt namn i en bestämd färg så man kan urskilja om man kan prata med dem eller ej :D Detta är ju inget stor problem men tycker ändå det kan vara en bra grej.
   
 11. JesPersona

  JesPersona Aktiv medlem

  Jag håller med dig. Jag har många gånger sett när folk försöker prata med gäster och det är alltid lika pinsamt ;). Snarare än färg dock, som folk måste lära sig, kanske det är bättre att göra de användarna kursiva eller kanske lägga till gäst inom parentes efter ign: "JesPersona" eller "JesPersona (Gäst)"
   
 12. sweet1993

  sweet1993 Aktiv medlem

  ja det funkar ju ännu bättre
   
 13. sweet1993

  sweet1993 Aktiv medlem

  Jag skulle vilja se att vi stadsägare får permission att modifiera och ta bort regioner. Det är extremt frustrerande både för mig och för admins att krångla med mer komplicerade regioner då varje gång något blir fel eller om en region behöver ändras så måste an admin komma till undsättning. Dessutom är /sel poly funktionen mycket oförutsägbar så det är på gränsen till omöjligt att inte råka ut för fel. Fråga bara ClowneN *wink wink*
   
 14. Skonulf

  Skonulf Känd medlem

  Väntar fortfarande på att ett klotterplank ska komma upp så att massa onödiga trådar skapas hela tiden :)
   
 15. Trollhatten

  Trollhatten Medlem

  Precis skulle vara mycket enklare då att chata med de som man kan chatta med  //Trollhatten