Nu inför vi så att man får möjlighet till att flytta sitt skydd. Kommer kosta samma för varje skydd att flytta på det som för att skaffa det från första början.

All info finns i första inlägget i tråden. Läs noga! :)
 
ClowneN sa:
Nu inför vi så att man får möjlighet till att flytta sitt skydd. Kommer kosta samma för varje skydd att flytta på det som för att skaffa det från första början.

All info finns i första inlägget i tråden. Läs noga! :)
Yay!

En fråga bara: Betyder det att alla skydd kostar 2100c att flytta, eller att skydd 1 kostar 2100c, skydd 2 4200c, skydd 3 3100c att flytta? Och måste man ha tre skydd innan man kan flytta eller kan man tex flytta skydd 1 istället för att köpa ett tredje skydd?
 
En liten tanke bara.
Finns det inget plugin som möjliggör autogeneration på vissa zoner ? (Uppdatera terräng*)
Menar nu när det är tillåtet att flytta skydd, så hade det varit nice så att zonen blir "attraktiv" för andra också.

Som sagt, bara en tanke och en fråga :)
 
går det möjligen att förstora privatskydden? eller att lägga dom i expanderande lager eller för den delen att köpa fler? jag har inte en enda byggnad som får plats i privatskydd har jag kommit fram till. iaf inte om dom skall ligga i 100x100 block jämte varandra :D
 
i daxläget så är det bara 100x100 som gäller och max 3 skydd. Det har diskuterats i omgångar om vi skulle göra nån förändring av reglerna så det tillät större skydd eller skydd med annan form, men tyvärr finns inget sådant idag.

/sm6vit
 
Uppdatering av ansökningsreglerna!

Tidigare så har det varit så att grannar ska godkänna aktivt i ansökningstråden för att vi ska godkänna privatskydd eller utökning av skydd nära annans byggen.
Denna regel ändras nu så att man har som granne 30 dagar på sig att protestera mot en ansökan. Kommer ingen protest inom denna tid så antas man ha godkänt ansökan.

Anledningen till denna regeländring är att som det är nu så kan det i vissa lägen bli svårt för aktiva spelare att få utökningar eller nya skydd på gamla platser bara för att det finns ett gammalt bygge i närheten från en spelare som inte varit aktiv på flera år.
Vi ser ju gärna att de som är aktiva ska premieras och inte tvärtom!

OBS! Tänk dock på att det fortfarande inte är tillåtet att riva annan spelares byggen!
Inte heller kommer vi lägga skydd direkt över annans bygge utan dennes godkännande. Det vi gör är att vi tillåter i vissa fall att man får ett skydd inom 200blocksregeln från annat bygge.

/sm6vit
 
Tillbaka
Topp